JB-Photography

Boudoir shoots, of eenvoudig gezegd een fotoshoot in lingerie en bedekt naakt, is een shoot waarbij we jouw mooi en respectvol in beeld brengen. Ik denk dat iedereen wel eens onzeker is over zijn of haar lichaam. En graag de bevestiging krijgt dat het allemaal wel meer dan meevalt. Iedereen is mooi op zijn manier. Het lichaam vertelt vaak het levensverhaal van de persoon in kwestie en dat maakt het juist uniek. 

 

Mijn doel: het mooi in beeld brengen van het vrouwelijk lichaam, zonder op zoek te gaan naar het 'perfecte' lichaam. Want ieder lichaam is perfect op zijn manier.

 

indien interesse, neem gerust een keer contact op. Dan kunnen we samen kijken wat mogelijk is, wat je persoonlijke wensen zijn... 

 

Let op:

- minimum leeftijd voor een boudoir shoot is 18 jaar. Ben je jonger, dan raden we je aan geduld te hebben tot je 18de. Schriftelijke toestemming ouders of voogd helpen hier niet.

- voor iedere shoot maken we een contract op waarin bepaald wordt welk type shoot we gaan doen, wat zeker niet, of er foto's mogen gepubliceerd worden...

 

 

 

  • 42
  • 15